samsung-galaxy-tab-active-2

Samsung Tab Active 2’den Şaşırtıcı Özellik!

Son dönemde iPad serisi karşısında sönük kalan Android tabletler teknoloji gündeminden bir hayli uzaklaştı. Öyle ki son yıllarda tablet üretimi ve satışları bir hayli azaldı. Özellikle akıllı telefonların gelişmesi ve muazzam ekran boyutlarına ulaşması ile birlikte tabletlerin pabucu bir nevi dama atıldı.

Samsung, tabletlerinin üzerindeki ölü toprağı atarak tekrar tablet piyasasını canlandırmayı ve yeni bir rekabet kulvarı açmayı planlıyor. 2014 yılında piyasaya sunduğu Galaxy Tab Active özellik bakımından zorlu şartlara dayanabilen özelliklere sahipti. Yapılan açıklamalara göre Samsung serinin ikinci ürününü yani Galaxy Tab Active 2’yi piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Galaxy Tab Active 2 Geliyor!

Gelen bilgilere göre tabletin Exynos 7870 işlemci, ARM Mali – T830 grafik işlemcisi, 3 GB Ram bellek, 16 GB depolama ve 8 inçlik 1280×800 piksel çözünürlüğe sahip özellikleri bulunuyor. Tablete dair en şaşırtıcı özellik ise tablet pilinin değiştirilebilir özelliğe sahip olması. Yani kolayca arka kapağını açarak pilini çıkartabileceksiniz.

Tabletlerde görmeye alışık olmadığımız bu özelliği sayesinde uzun vadeli kullanım ve ev, ofis dışı kullanımlarda şarjım bitti problemlerini ortadan kaldıracak. Ayrıca yapısı gereği fiziksel yön tuşları barındıran tablet toza ve suya karşı bir hayli dayanıklı olacak. Özellikle dağlık arazilerde ve deniz kenarında çalışanlar için birebir olacak ürünün ne zaman satışa sunulacağı bir diğer merak konusu.