Samsung Gear IconX

Samsung, Note 8 Sonrasında Gear Sport S4 ve Fit 2 Pro’yu Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Yakın zamanda Samsung, Note 8 duyurusunu gerçekleştirdi. Şimdi sıra diğer incilerini sergilemeye geldi. Bu inciler Gear Sport S4 ile birlikte Fit 2 Pro bileklik ve Ayrıca Gear IconX kulaklık modellerini de tanıtan Samsung’un Apple’a resmen boy gösterdiğini söyleyebiliriz.

Samsung Gear Sport

Samsung Gear Sport bri çok sportif aktivite için özel olarak tasarlanmış en yeni akıllı saat olma özelliği taşımakta. 42mm, 1.2”, Super AMOLED 360p ekran ve 20mm kalınlığında olmak üzere 2 modeli bulunuyor. 20mm olan modelin aynı zamanda kordon uzunluğu değiştirilebilecek.

Gear Sport dual-core 1.0GHz işlemci barındırırken 768MB RAM kullanılmakta. 4GB dahili hafıza bulunan modelde ayrıca nabız ölçer, GPS, Wi-Fi ve Bluetooth bulunuyor. Pili 300 mAh ve kablosuz olarak şarj imkanına sahip.

Samsung Gear Sport

50 metre su derinliğine dayanabilen saatin ön kısmında ‘Gorilla Glass 3’ kullanılmış durumda. Tizen işletim sistemi üzerinden Samsung Cloud, Samsung Bixby, Samsung Pay üzerinden IoT (internete bağlı ev cihazları) özellikli cihazların kontrolüyle birlikte Power Pont ve Samsung Gear VR için uzaktan kumanda özelliklerini de desteklemekte.

Samsung Gear Fit2 Pro

1.5 inch, 216×432 piksel Super AMOLED kıvrımlı ekran ve Gorilla Glass 3, 34 gram ağırlık, 1.0GHz dual-core işlemci, 512MB RAM, 4GB hafıza, nabız ölçer, GPS, Wi-Fi, Bluetooth ve 200 mAh pile sahip olan Samsung Gear Fit2 Pro yine aynı zamanda su geçirmezlik özelliğine de sahip.

Samsung Gear Fit2 Pro

Samsung Gear IconX (2018)

Gear IconX kablosuz kulaklık bir önceki modeline nispeten daha da arttırılmış batarya ömrüne sahip durumda. Gear IconX ile bekleme modunda 7 saat, 4 saat boyunca konuşma yapılabiliyor.

4GB hafızası, 82 mAh batarya yer alan kulaklıklar 8 gram ağırlığında ve aynı zamanda Bixby desteği yer alıyor. Yaklaşık 10 dakikalık bir şarj ile 1 saatlik kullanım gerçekleştirilebileceği ifade ediliyor.

IconX