Samsung Muhendisi Galaxy S8 Mini icin bir hazirlik yok dedi

Samsung Mühendisi: “Galaxy S8 Mini için bir hazırlık yok” dedi!

Teknoloji devi Samsung’un mini telefon sevenleri için üreteceği model için yeni bir haber geldi. Son gelen haberler merakla bekleyen mini kullanıcılarını üzecek cinsten geldi. Mini modeli için çalışma felan yok!

Samsung bilindiği gibi Note 7 modeliyle çok fazla aksiyon ve gerilim yaşadı. Tüm bu kötü anları unutturmak ve unutmak adına dört elle yeni model Galaxy S8’e sarılan Samsung, kullanıcılarına ciddi anlamda muhteşem bir telefon sundu. Bunla sınırlı kalmayıp Note 8 modelini de kısmen duyuran marka, kullanıcılarıyla arasındaki bağı göndermiş olduğu güncellemelerle beraber daha sıkı bir hale getirdi.

Kısa süre önce birçok kaynak, Samsung’un çıkarmış olduğu Galaxy S8 modeli için yeni bir özel model çıkaracağını ifade etti. Yeni modelin ise küçük ekranlı telefon kullananlar ve küçük ekran seven kullanıcıları ilgilendirdiğini belirtmiştik. Galaxy S8 Mini adında yeni bir modelin geleceği ve 4GB RAM ile 32GB depolama alanının olacağı açıklanmıştı. 5.3 inç Infinity Display ekran ve 12 MP çift kameraya sahip olacak olan cihazın işlemcisi ise Snapdragon 835 oluyordu.

Samsung Mühendisi Hazırlık Yok Dedi!

Ancak bir Twitter kullanıcısı tüm heyecanı kursağımızda bıraktı. Twitter kullanıcısı bir Samsung mühendisininden almış olduğu bilgiler neticesinde, markanın böyle bir mini modeli hakkında çalışmasının bulunmadığını öğrenildi. Hatta herhangi bir hazırlığın bile olmadığı açıklandı. Elbette Samsung tarafından konu hakkında resmi bir açıklama gelmezken, böyle bir modelin çıkıp çıkmayacağı belli değil.