samsung foldable phone 1

Samsung, Katlanır Ekranlı Galaxy X’i Resmen Sızdırdı!

Samsung, ezeli rakibi olan Apple’ı geride bırakmak adına katlanabilir ekran konusunda yapmış olduğu çalışmalara hız verdiğini geçtiğimiz haftalarda sizler ile paylaşmıştık.

Samsung’un yaklaşık bir yıldır süren katlanabilir ekran konusunda ki çalışmalarından dönem dönem sızıntı haberleri geliyor. Bu sızıntıların birinde de Samsung’un katlanır ekranlı olarak sunacağı Galaxy X’in model numara kodu SM-G888N0 olacağı ortaya çıkmıştı.

Samsung’un resmi destek sayfasında gerçekleşen bir olay sonucunda SM-G888N0 modelinin geliştirme ve test aşamasında olduğunun ortaya çıkması ile istemeden de olsa Samsung, Galaxy X modelini de duyurmuş oldu.

Samsung Galaxy X

Samsung Galaxy X modelinin resmi olarak ne zaman tanıtılacağı henüz net olarak bilinmiyor. Ancak daha önce ki sızıntılara bakarsak bu modelin 100 bin adet gibi sınırlı bir sayıda üretileceği söylenmişti.

Ayrıca Galaxy X hakkında Samsung Mobile başkanı Koh Dong-jin açıklamasında katlanabilir ekranlı telefonu önümüzdeki yıl piyasaya sunulacağını belirterek; Şu an çerçevesiz ekranların popüler olduğunu ve katlanabilir ekranlı telefonların ticari hale gelmesinin 2019 yılını bulacağını ifade etmişti.