Samsung Guney Korede Bordo Kirmizisi Galaxy S8i tanitti1

Samsung, Güney Kore’de Bordo Kırmızısı Galaxy S8’i tanıttı

Samsung‘un uzun zamandır amiral gemi modelleri için yeni renk üretimi kararı bulunuyordu. Galaxy S8’de ise istisna olma durumu yok. Şimdi ise Bordo Kırmızısı renk seçeneğini sundu. Geçtiğimiz yıl Apple iPhone’u için kırmızı renk seçeneğini çıkarmış ve başta tuaf kaçmıştı. Fakat cihazın üzerinde iyi bir renk olduğu kesin. Kasım ayı zaten düşen yapraklarla ilişkili olduğundan Bordo Kırmızısı renk varyantı ortaya çıkıyor. Ancak sadece Güney Kore’de mevcut olan bu cihaz belki ilerleyen zamanlarda ülkemize gelebilir.

Aşağıda yer alan videoda da görebileceğiniz gibi oldukça güzel duran akıllı telefonu bir reklam ile düşen yapraklarla uyumlu şekilde duyuruldu. Bordo Kırmızısı Galaxy S8’i ve parlayan dış kasanın şık durduğu görülüyor. Ön kısım siyah olurken arka kısım tam anlamıyla özel renk seçeneği ile kaplanmış. Aliminyum çerçeveler ve düğmelerinde renkli olduğunu belirtelim. Bu bakımdan uyum olarak herhangi bir sıkıntı yok.

Samsung Güney Korede Bordo Kırmızısı Galaxy S8i tanıttı

Özel renk seçenekli Galaxy S8‘de tek fark renk seçeneği olarak görülüyor. 1440 x 2960 piksel çözünürlüğe sahip olan akıllı telefon 5,8 inç ekrana sahip. Exynos 8895 işlemci ile kutusundan çıkarken, 4GB RAM 64GB depolama alanına sahip. Kamerası ise 12MP ana kamera ve 8MP ön kameraya yer verilmiş. Kutusundan Android 7.0 Nougat ile çıkan cihazın batarya kapasitesi ise 3000mAh.

https://youtu.be/WufJVKouKVk