Samsung Galaxy S9u 2 ay daha erken cikaracak

Samsung, Galaxy S9’u 2 ay daha erken çıkaracak

Galaxy Note 8 model cihazın çıkışıyla iPhone 8 ile yeniden rakip moduna giren Samsung tüm bunlara rağmen yinede bir korkuya sahip. iPhone’un 10. yılına özel geliştirilen yeni cihazı aslında Apple’ın yapabileceği en iyi cihaz olacak. 

Samsung, rekabet için Note 8 modelini çok önce satışa sunarak iPhone’un satışlarını düşürmeyi planlamış olsa bile rakibine bir koz vererek kendi kuyusunu kendisi kazmış gibi duruyor.

Apple’ın kısa bir süre sonra tanıtması beklenen iPhone 8 modelinden korkan Samsung, 2018 teknolojisine sahip olan S9’la hemen bir cevap vermeyi planlıyor.

Geçtiğimiz yıl S8 modelini mart ayında tanıtan ve yaklaşık 2-3 hafta gibi kısa bir sürede satışa sunan Samsung, 2018 için planlarını Şubat ayına çekmiş gibi görünüyor. Bu bakımdan 2 ay daha önce satışa çıkması bekleniyor. Apple’ın 3 modeline ve 1-2 modeline arka arkaya cevap verecek olan Samsung, S9 modelini çok hızlı bir şekilde yenilenen işlemci ve teknolojilerden faydalanarak iPhone 8’e rakip olarak sunacak.

Geçtiğimiz günlerde Qualcomm’un Snapdragon 845 siparişleri olduğu ortaya çıkmıştı. Belkide Samsung tüm hazırlıklarını yapmıştır.

Bir yandan ise S8’in panel üretimi Ocak ayında başlamış ve 2 ay içerisinde cihaz tanıtılmıştı. Bu yıl ise OLED üretimi Kasım ayında başlayacak gibi duruyor.