142644 phones news samsung galaxy s9 may have a notch of its own for a front mounted fingerprint scanner image1 koy7f0lgob 1

Samsung Galaxy S9’un yeni görselleri paylaşıldı

Samsung Galaxy S9’un yeni görselleri ortaya çıktı. Akıllı telefonun tüm açılardan net bir şekilde görülebilmesini sağlayan görseller, söylentilerdeki bazı donanımların S9’da var olmayacağını gösteriyor.

Samsung tarafından çekildiği iddia edilen Galaxy S9 görselleri sızdırıldı. Akıllı telefonu farklı açılardan gözler önüne seren fotoğraflar, yeni modelin söylentilerde yer bulan bazı özelliklere sahip olmayacağını gösteriyor. İşte sızdırılan görseller ve söylentilerde sıklıkla yer bulan özellikler:

Samsung Galaxy S9 özellikler

  • 147.6 x 68.7 x 8.4 mm
  • Snapdragon 845 yonga, 6 GB RAM
  • Parmak izi okuyucusu, bir adet arka kamera
  • Su geçirmez gövde
  • Kavisli ekran

Akıllı telefonun bu özelliklerine bakacak olursak, donanım ve tasarım açısından Galaxy S8’den çok daha farklı olmayacağı söylenebilir. Özelliklerde de belirtildiği gibi telefonda tek arka kameranın bulunacak olması, birçok söylentinin asılsız olduğunu gösteriyor (elbette bu görsellerin gerçek olduğu varsayılırsa). Samsung’un Galaxy S9+ modelinde çift arka kamera teknolojisini kullanacağı, fiyat bakımından çeşitlilik olması açısından bu modelin tek arka kameralı olacağı iddia ediliyor.

Samsung’un yeni amiral gemilerinin ne zaman tanıtılacağı hakkında henüz kesin bir bilgimiz yok. Ancak 9-12 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan CES 2018 etkinliğinde cihazları görmeyi bekliyoruz.