Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus’ın kablosuz şarj donanımı ortaya çıktı

Samsung’un MWC 2018 etkinliğinde tanıtacağı yeni akıllı telefonları ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Modellerin tüm özelliklerinin ve tasarım detaylarının ortaya çıkmasının ardından, şimdi de sahip olacakları kablosu şarj donanımı sızdırıldı.

Yalnızca birkaç gün sonra, ayın sonunda gerçekleştirilecek MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy S9 ve S9 Plus modelleri ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdiden sektörün en çok konuşulanları arasında yerini alan cihazların kullanacağı kablosuz şarj donanımı ortaya çıktı. İşte cihazın tasarım detayları:

Yalnızca tasarımın sızdırılmış olmasından dolayı şarj cihazıyla ilgili pek yorum yapamayacağız. Yalnızca telefonun hem yatay, hem de dikey olarak şarj edilebilme özelliğinin mevcut olduğunu görüyoruz.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi (birçok konuda en büyüğü) olmasından ötürü Samsung’un amiral gemileri yalnızca müşterilerini değil, aynı zamanda sektöre dahil olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Bu modellerde kullanılan yazılımlar, donanımlar ve tasarımlar gelecek senelerde satışa sunulacak olan telefonların nasıl olup olmayacağı konusunda kesin sonuçlar ortaya koyacak.