assa 1

Samsung Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 modelleri mor renge sahip olacak

Paylaşılan bir rapora göre Samsung Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 modelleri mor renk seçeneğine sahip olacak. Aynı renk seçeneği Galaxy S8’de de mevcuttu, ancak model satışa sunulmamıştı.

İsmi paylaşılmayan bir kaynağın paylaştığı rapora göre Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 mor renk seçeneğine sahip olacak. Paylaşılan fotoğraflara göre, akıllı telefonların bu renk seçeneği S9 serisinin bir önceki modeli olan S8 serisinde de mevcuttu. Ancak Samsung bu modeli satışa sunmaktan son anda vazgeçmişti.

copu
Galaxy S8’in mor renkli modeli

Galaxy S9 Plus ve Galaxy S9 renk seçenekleri

Doğruluğu hakkında bir bilgiye sahip olmasak da bu raporla S9 serisine mor renk seçeneğini de eklemiş olduk. Önceki dönemlerde elde ettiğimiz bilgilere göre akıllı telefonların altın sarısı, siyah ve mavi renk seçenekleri de olacak. Akıllı telefonların ön yüzeyi ise tamamen siyah olacak.

Galaxy S9 modelleri ne zaman tanıtılacak?

Samsung, yeni amiral gemileriyle pazar payını korumak amacıyla telefonlarının tanıtım tarihini her zamankinden biraz daha geri çekebilir. Bu strateji LG G7’nin de Samsung müşterilerini ele geçirmesini önleyecektir. Tahminlerden yola çıkarak cihazların gelecek ay tanıtılacağını söyleyebiliriz.