Galaxy S9 Mini 1

Samsung Galaxy S9 Mini Benchmark’ta Ortaya Çıktı

Her ne kadar birkaç yıldır çıkarmasa da, amiral gemilerinin “Mini” modellerini de çıkarmayı seven Samsung, yeni amiral gemisi olan Galaxy S9’un mini varyantı Benchmark testinde ortaya çıktı.

Dünya devi olan akıllı telefon üreticisi Samsung, bu yıl satışa çıkarmış olduğu yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modelleri’nin yanına mini versiyonlarını da eklemeye hazırlanıyor. Yeni gelen sızıntılara göre, Snapdragon 660, 4GB RAM, Android Oreo gibi özelliklerle Galaxy S9 mini Benchmark testinde görüntülendi.

S9 mini Bechmark

Galaxy S9 mini’nin ağabeyleri ile birebir aynı tasarıma sahip olacağı ve SM-G8750 isimli bir model numarası ile sunulacağı tahmin ediliyor. Qualcomm’un Snapdragon 660 yonga setinin kullanıldığı modelde, 4GB RAM ve Android 8.0 Oreo ile çalıştığı gözlemleniyor.

Muhtemelen Galaxy Note 9’un lansmanı ile birlikte duyurulması beklenen Galaxy S9 Mini’nin test sonuçlarında tek çekirdekte 1619 puan, çoklu çekirdek testinde ise 5955 puan aldığı görülüyor.

Özellikle Galaxy S9+ modelinde kamerayı öne çıkaran markanın mini modelinde nasıl bir kamera kullanacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmasa da önümüzde ki günlerde bu detaylarında yavaş yavaş ortaya çıkacağını düşünüyoruz.