android authority samsung galaxy s9 plus leak 840x627 1

Samsung Galaxy S9’un kutusu da kameralara yakalandı

Yalnızca birkaç gün sonra tanıtılacak olan Samsung Galaxy S9’un kutusu da meraklı gözlerden kaçamadı. Akıllı telefonun kutusunda yer alan bilgiler, daha önceden sızdırılanları doğrular nitelikte.

MWC 2018 etkinliğine adım adım yaklaştığımız bu zamanlarda en çok konuşulan akıllı telefon modellerinden birisi, elbette ki Galaxy S serisinin yeni üyeleri Galaxy S9 ve S9 Plus. Samsung, yeni Galaxy S modellerini yıllardır MWC etkinliklerinde tanıtmasına rağmen bu modellerin özellikleriyle ilgili söylentiler iPhone X tanıtıldığında, yani Eylül ayında bile gündemdeydi. Şimdi ise cihazların hem tasarımları, hem de donanımsal özellikleri ortaya çıkmış durumda. Geriye yalnızca telefonların kutusunu ortaya çıkarmak kalmıştı ki, o da bugün gerçekleşti.

Çinli sosyal paylaşım ağı Weibo’da ortaya çıkan görseller, Galaxy S9’un daha önceden paylaşılan özelliklerini de doğruluyor. Dikkat çeken detaylardan birisi ise kutuda yazana göre akıllı telefonun IP68 sertifikasına sahip olacak olması. Samsung’un yeni amiral gemilerinin suya ve toza karşı dayanıklı olacağını biliyorduk, ancak IP sertifikasının numarası konusunda net bir bilgi mevcut değildi.