Samsung Galaxy S9 Konsepti Centik iPhone Xden Daha Iyi Gorunuyor

Samsung Galaxy S9 Konsepti ‘Çentik’, iPhone X’den Daha İyi Görünüyor

YouTube kanalında paylaşılan yeni Galaxy S9 konseptinin üst kısmında iPhone X’de yer alan ‘Çentik’ bulunuyor. 

Samsung’un son model amiral gemi cihazı olan Galaxy S8 mağazalarda yerini almış durumda. Android sevenler ve konsept tasarımcıların şimdiki odağı ise Galaxy S9 oldu. Samsung’un en büyük rakibi olan Apple, kısa süre önce yeni bir X serisi çıkardı ve ekran ile üst düzey bir ‘çentik‘ ile yeni bir iPhone X modelini sundu. Bir konsept tasarımcısı, Samsung’un yeni amiral gemi modeli olacak S9 cihazı için tüm ekranın üst kısmını vurgulayacak şekilde konsepte yerleştiriyor.

Galaxy S9 konsepti, iPhone X’deki çentiği işaret ediyor

Birçok kişi tasarımın tuaf olduğunu söylese bile, iPhone X’in ön tasarımı oldukça güzel duruyor. En yeni Samsung Galaxy S9 konsepti ise DBS Designing YouTube kanalından geliyor. Üst ve alt kısımlarında çok ince çerçeveler yer alırken, Samsung’un şimdiki cihazlarında kenar çerçevesi yer almıyor. Konsept alt kısımda ise sanal gezinme tuşlarını yerleştirmiş.

Ön kısmın üst sekmesinde, ön kamera, kulaklık hoparlörü, iris tarayıcı ve diğer sensörler yer alıyor. Bu S9 konsepti, iPhone X’in en üst sınıfından ilham alınarak hazırlanmış. Konsept ise oldukça zarif ve şık duruyor.

 

https://youtu.be/gxi0Q8jzYLA