Galaxy-S9

Samsung Galaxy S9 Gelişmiş Göz Tarayıcı ile Geliyor!

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S9 ve S9+ modellerinde üst düzey biyometrik güvenliği sağlamak amacıyla gelişmiş göz tarayıcı kullanacak!

Güney Kore akıllı telefon devi Samsung gelecek yıl piyasaya sürmesi beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinde üst düzey biyometrik güvenlik sağlamak amacıyla ön kamerada 3MP görüntü kalitesine sahip göz tarayıcısı kullanacak. Gelişmiş göz tarayıcılar bu sayede düşük oşık ve karanlıkta üstün performans sağlayacak.

Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Üst Düzey Göz Tarayıcı Güvenliği Sunacak!

İçinde bulunduğumuz 2017 yılında piyasaya sürülen Galaxy S8 ve Note 8 modellerinde 2MP çözünürlüğe sahip göz tarayıcı bulunuyordu. The Kore Herald’ın yaptığı habere göre Samsung’un gelecek yıl piyasaya süreceği amiral gemisi modellerinde üst düzey göz tarayıcı kullanacak. Yeni teknoloji ile birlikte göz tarama süresinin 1 saniyenin altına inmesi bekleniyor. Yenilenecek olan göz tarayıcının güvenlik düzeyi de bir hayli yüksek olacak bu sayede güvenliğin aşılması bir hayli zorlaşacak.

Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin gelecek yılın ilk çeyreğinde tanıtılması ve daha sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor.