Galaxy S9

Samsung Galaxy S9’un dokunmatik ekran testi videosu paylaşıldı

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy S9’un net bir şekilde görülebildiği video paylaşıldı. Videoda akıllı telefonun dokunmatiğinin ne kadar iyi bir şekilde çalıştığı görünüyor. Yalnızca 10 saniye uzunluğunda olmasına rağmen, videoda akıllı telefonun ön panelinin tasarımı net olarak görülüyor.

Samsung’un yeni akıllı telefonları Galaxy S9 ve S9 Plus yakın bir tarihte tanıtılacak. MWC 2018 etkinliğinde resmi bir şekilde tanıtılmasını beklediğimiz akıllı telefonlar hakkında bilgiler, tanıtım tarihi yaklaştıkça artmaya devam ediyor. Son olarak Galaxy S9 modelinin dokunmatik ekran testinin bulunduğu bir video paylaşıldı.

Yalnızca 10 saniyelik videoda akıllı telefonun dokunmatik ekranının “sıra dışı” bir yöntemle test edildiğini görüyoruz. Videoyu çeken kişi yalnızca rastgele tuşlara basıyor ve akıllı telefonun bu dokunuşları ne kadar hızlı algıladığını gösteriyor. Ancak bu videoyu asıl önemli kılan şey, internette bulunan sahte S9 görsellerinden farklı olarak ortada çalışan bir cihazın olduğunu göstermesi. Sızdırılan tasarım bilgilerinin çok büyük bir bölümü akıllı telefonun ön panelinin Galaxy S8’i andıracağını bildiriyordu. Buna dayanarak videodaki cihazın gerçek S9 olduğu söylenebilir. İşte o video: