Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 Serisi Rekora Doğru İlerliyor

Akıllı telefon dünyasının gündemine oturan modellerden biri olan ve tanıtımından sonra açık ara farklarla zirveye yerleşen Samsung Galaxy S8 serisi çok kısa süre sonra satışa çıkacak. Tanıtıldığı andan beridir ön siparişleri açılan akıllı telefonların sadece ön siparişleri bile rekorlara imza atılmasını sağladı.

Samsung Galaxy S8 akıllı telefonları piyasaya sürüldüğü ilk andan bu yana gerek özellikleriyle gerekse de tasarımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başardı. Şimdiye kadar piyasaya sürülmüş olan hemen hemen her telefon modelinden üstün bir model olarak akıllı telefon dünyasını sallamayı başardı.

Yeni seri akıllı telefon modelleri içerisinde en iyi modellerden biri olarak Samsung Galaxy S8 serilerinin gösterilmesi Samsung’un son dönemlerde kaybettiği yeri geri kazanacağının da bir işareti oldu. Markanın tekrar ilk sıraya gelmesini sağlayacak olan yeni seri akıllı telefonların ilk satış rakamları da beklentileri boşa çıkarmadı. Açıklanan ilk rakamlara göre Samsung sadece ön siparişlerde bile rekor üstüne rekor kırmış durumda.

Kendi Ülkesinde Rekorları Yeniden Belirledi

İlk olarak kendi ülkesinde ön siparişlere çıkan akıllı telefon serisinin sadece kendi ülkesinde bile beklenen seviyelerin çok daha üzerinde bir sipariş almayı başardığı belirtiliyor. Ön siparişlerinin açılmasından bu yana çok kısa bir süre geçmiş olsa da Samsung Galaxy S8 akıllı telefonlarının Güney Kore içerisinde aldığı ön siparişler 1 milyon rakamını geçti. Markanın şimdiden 1 milyon satış rakamını geçtiğini gösteren ön siparişler ayrıca yeni bir rekor olmuş oldu.

Samsung Galaxy S8 ön sipariş rekoru

Güney Kore’nin nüfusu da düşünüldüğü zaman çok daha yüksek bir ön sipariş miktarı olarak gösterebileceğimiz sipariş miktarları sadece Güney Kore kapsamında elde edilen ön sipariş rakamları. Tüm dünya genelinde düşündüğümüzde sadece kendi ülkesinde değil tüm akıllı telefon modelleri ön sipariş rekorları kırmaya doğru ilerlediği de belirtiliyor.

Telefonlar için düşünülen satış rakamları ve şu an için elde edilen rekor üretim miktarları da Samsung Galaxy S8 serisi hakkında net bilgileri ortaya koyuyor. Şimdiye kadar ki en başarılı seriler olarak gösterilen serilerin ne kadar üretildiğinden bahsedelim.

Samsung Galaxy S8 Rekor Üretimde

Ön siparişleri kendi ülkesinde 1 milyonu geçen akıllı telefonların yavaş yavaş teslimatlarının başlamasıyla beraber telefonların ne kadar üretildiği de ortaya çıktı. Markanın bu sene için satış yapmak üzere 50 milyon akıllı telefon üretimi yaptığı ve 50 milyon Samsung Galaxy S8 telefonunun rahatlıkla satışının gerçekleşeceği açıklandı.

Bununla beraber önümüzdeki sene içerisinde markanın ekstra olarak 10 milyon telefon üretimi daha yapacağı da belirtilmiş durumda. Toplamda 60 milyon Samsung Galaxy S8 serisi üretecek olan markanın sene sonunda tam olarak ne kadar satış rakamı elde edeceği ise merak konusu.