Samsung Galaxy S8 Mini 1 1

Samsung Galaxy S8 Mini Modeli Detaylanıyor

Galaxy S8 serisiyle istediği başarıyı yakalayan Samsung hakkında yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Bu kez akıllı telefon devinin Samsung Galaxy S8 Mini modeliyle geleceği konuşuluyor. Hatta Samsung Galaxy S8 Mini modeli için yeni detayların ortaya çıkmaya başladığı da belirtiliyor. İşte yeni bilgiler ve konunun detayları.

Samsung, ilk seri amiral gemisi akıllı telefonlarında serilerine ek olarak mini modeli sunuyordu. Daha küçük ekranlı ve nispeten daha düşük özelliklere sahip olan amiral gemilerinin mini serileri küçük telefon seven kullanıcılar için vazgeçilmez modeller olarak gösteriliyor. Özellikle Galaxy S3 mini ve Galaxy S4 mini modellerinde markanın bir hayli satış elde ettiğini de biliyoruz.

Tüm bunlarla beraber teknoloji devinin Galaxy S5 serisinden sonra mini modellerine ara verdiğini de gördük. Talep olsa da yeni mini serisinin gelmemesi kafaları bir hayli karıştıran bir gelişme olarak da değerlendirilmişti. Şimdi ise yeni amiral gemisi serisi için Samsung Galaxy S8 Mini modeli konuşulmaya başlandı. Telefonlardan hemen sonra iddiaları gündeme gelmeye başlayan yeni mini serisinin detayları da netlik kazanıyor.

Samsung Galaxy S8 Mini

Samsung Galaxy S8 Mini İşlemcileri Değişebilir

Son gelen iddialara göre mini modeli daha önce konuşulduğu gibi 5.3 inç ekrana sahip olacak. 5.3 inç ekran boyutuna karşın kasanın yine daha düşük seviyede ve tahmini olarak 4.7 inç boyutlarında olması bekleniyor. Bu gelişmede Samsung Galaxy S8 Mini modelinin yine kavisli geniş bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Bunların dışında yeni modelin işlemcisinin de değişeceği iddiası var. İddialara göre Samsung, biraz daha düşük bir işlemci modeli olan Snapdragon 821 serisine yer verecek.

Tabi bu iddialar ne kadar doğru bilmek zor. Bellek kısmında da 4 GB seçimine devam edeceği konuşulan yeni seri akıllı telefonların ne zaman doğrulanacağını ise merakla beklemekteyiz. Eğer doğrulanacak olursa Samsung Galaxy S8 Mini modelinin de yine bir hayli satış elde etmesi bekleniyor. Özellikle ekran boyutu konusunda daha mini bir model seçmek isteyen kullanıcıların ilk tercihleri yeni mini modeli olacak gibi duruyor. Fiyat konusunda ve kullanılacak sistemler konusunda yapılan tercihlerde doğrudan etkili olacak.