Samsung Galaxy S8 icin yeni bir guncelleme daha geldi

Samsung Galaxy S8 için yeni bir güncelleme daha geldi

Samsung Galaxy S8 kullanıcıları için yeni bir güncelleme daha geldi. Güncelleme hem S8 hem de S8 Plus modeli için yayınlandı. Güncelleme dosyası ise 540 MB boyutunda.

Samsung’un amiral gemi cihazı olan Galaxy S8 ve S8 Plus modeli için bir yeni güncelleme geldi. Güncellemenin boyutu ise yaklaşık 540 MB olarak görülüyor.

Yeni gelen güncellemenin içeriğine bakıldığında, son zamanlarda gündeme konu olan performans sıkıntılarının iyileştirmesine yönelik duruyor. Bunla beraber Google’ın aylık güvenlik paketlerinden Ekim ayının yamaları mevcut. Son olarak Dex ile alakalı bazı geliştirmeler de söz konusu.

Android 7.1.1 güncellemesi olarak mı geliyor?

Bu sorunun cevabını herkes merak ediyor ancak 7.1.1 güncellemesi olarak gelmediğini belirtelim. Android yükseltme güncellemesinin Ocak ayı içerisinde geleceği öne sürülüyor.

Samsung’un Experience adıyla bilinen arayüzü özellikle son zamanlarda ciddi donma ve kilitlenmelerle gündemde yer edinmişti. Şimdi ise gelen bu büyük güncelleme ile beraber arayüz performansı eskisine göre çok daha iyi oluyor. Açıklamalarda hataların giderildiği resmen belirtildi ve beraberinde birçok performans iyileştirmesini hakkında detaylar yer aldı. Bu yeni güncellemeyi Wi-Fi bağlantısı ile indirmeniz fatura konusunda daha sağlıklı ve doğru bir karar olacaktır.