galaxy s7 edge 1
SPRINGFIELD, NJ - JULY 30: A consumer enjoy the Samsung Galaxy S7 Edge smart phone at The Samsung Experience at the PGA Championship 2016 at Baltusrol Golf Club on July 30, 2016 in Springfield, New Jersey. (Photo by Ilya S. Savenok/Getty Images for Samsung)

Samsung, Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Güncelleme Tarihini Değiştirdi

Samsung’un 2016 yılında kullanıcılar ile buluşturduğu amiral gemisi Galaxy S7 Edge’in Android Oreo güncellemesi üzerinde bir süredir çalıştığı ile ilgili bilgiler ortaya çıkmıştı. Samsung’un resmi sitesinde yer alan Galaxy S7 Edge için Android Oreo 8.0 güncellemesinin yayınlanacağı 13 Nisan olan tarihi değiştirdi.

Samsung’un yayınlayacağı Oreo 8.0 güncellemesi ile sayesinde, markanın bir önce ki amiral gemisi olan Galaxy S8’de bulunan pek çok özelliği, Galaxy s7 ve Galaxy S7 Edge modellerine kazandıracak.

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bir video, Android Oreo ile çalışan bir Galaxy S7 Edge gösteriyordu. Android Oreo güncellemesi sayesinde Galaxy S7 Edge, Samsung Experience 9.0 arabirimi ne sahip olacak. Cihazda yer alan ayarlar menüsünden kamera uygulamasına kadar her şeyi güncellendiği görülen video da Bixby Home’un da cihaza kazandırıldığı görülüyor.

Sunulacak olan Android Oreo güncellemesinin Galaxy S7 Edge’e neleri kazandıracağı tam olarak bilinmese de Samsung’un güncellemeleri takip edebildiğiniz “Güncelmiyiz” sitesinde daha önce 13 Nisan 2018 olan tarih 27 Nisan 2018 olarak değiştirilmiş gözüküyor.

s7 s7edge oreo güncelleme

Neyse ki erteleme ile belirlenen sürenin çok uzun olmaması ve belirtilen 27 Nisan tarihinde güncellemenin paylaşılacağı varsayımı ile kısa bir süre daha beklememiz gerekecek.