Galaxy S10 1

Samsung, Galaxy S10 Ve S10 + İçin Yeni Renk Seçeneğini Duyurdu

Samsung China, Çin’deki Galaxy S10 ve S10 + için yeni bir renk seçeneği duyuruyor. Şu anda, telefonlar siyah, yeşim beyaz, cam yeşili, seramik siyahı ve seramik beyazı olarak mevcut.

Galaxy S10 Renk Seçenekleri

Samsung Çin’in resmi tanıtıcısı tarafından yapılan Weibo yayınında şirket, “duman dalgası mavisi” olarak çevrilen yeni bir mavi renk duyurdu. Poster, renk için herhangi bir bağlam noktasıysa, duman dalgasından çok “sabah sisleri” gibi olduğunu hayal ediyoruz.

Galaxy S10 Renk

Samsung’un Weibo gönderisi “Yakında mavi, yeni renkler geliyor!” olarak tercüme edildi. Bunun, birçok Batı pazarında sahip olduğumuz prizma mavisi model kadar parlak ve yansıtıcı olup olmadığını merak ediyoruz.

Galaxy S10 Satışları Yükselebilir

Samsung, Galaxy S10 için güçlü satışlar yaptı ve yeni bir renk bırakmak, telefon üreticilerinin satışlarını artırmak için sıklıkla kullandığı, bir telefonun dolaşımına girmesinden birkaç hafta sonra kullanılan bir yöntem. Çin’in 5G ağları yakında yayına girdiğinde, Galaxy S10 5G Çin’de çalışmaya başlayana kadar daha uzun sürmemeli.

Galaxy S10, Çin’de ilk kez satışa çıktığında, Samsung’un ilk birkaç hafta kullanılabilirlikte ilk 500.000 adet sattığı ve aynı zamanda Galaxy S9’un aynı pazardaki satışlarının iki katı olduğu bildirildi.