s10 lite 2019 1

Samsung Galaxy S10 Lite’ın görüntüsü sızdırıldı

Samsung bu yıl çok fazla dikkat çekecek gibi duruyor. Ekonomik fiyatı ve performansıyla dikkat çeken Galaxy S10 Lite görüntüsü sızdırıldı. İşte telefonun nasıl göründüğü ve ne şekilde geldiği hakkında incelememiz.

Teknoloji devi olarak bilinen Samsung, 2019 yılında üç yeni Galaxy S serisi telefon çıkartacak. Bunların içerisinde Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 ve S10 Plus modeli oluyor. Ekonomik fiyatıyla dikkat çeken telefonlardan biri ise S10 Lite oluyor. Özellikle yeni bir tasarımla karşımıza çıkan bu telefonun düz bir ekran ile gelen cihazın Infinity-O tasarımına sahip olduğunu belirtelim.

s10 lite

Samsung Galaxy S10 Yeniden Sızdırıldı!

Ön kısımda kullanıcıları rahatsız edecek olan çentik, kameranın yer aldığı nokta çentiğine dönüşmüş durumda. Net bir şekilde teknik özellikleri belli olmayan akıllı telefonun 7nm teknolojiyle üretilen Snapdragon 855 işlemcisiyle geleceği belirtiliyor. Ayrıca 4 ve 6GB RAM seçeneği ile kutusundan çıkacak.

Akıllı telefonun fotoğrafına baktığımızda cidden güzel bir tasarıma sahip olduğu ve kullanıcıyı etkilediği görülüyor. Bakalım kullanıcıların beğenisini kazanabilecek mi? Bekleyip göreceğiz. Detaylar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bekleme de kalın.