Samsung Sirketi 1

Samsung Galaxy Note10 + Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Samsung, bu yılki Galaxy Note10’un en az iki versiyonunu açıklayacak. Paketten Çıkarılmış Etkinlik’in 7 Ağustos’ta programlanabileceği bildirildi. Ancak, telefonun Galaxy Note10 + ‘ın web’de canlı fotoğrafları olarak nasıl göründüğünü görmek için o kadar beklememiz gerekmiyor.

Galaxy Note10 + Görüntülendi

Doğru okudunuz, Galaxy Note10 + Galaxy Note10 Pro değildir. Adı, görüntülerden birinde önyükleme ekranında görülebilir.

Samsung Galaxy Note10 +

Diğer fotoğraflarda, ekrana iyi bir göz atıyoruz. Etrafındaki çerçeveler ince ve yanları kavislidir. Üstte, sağ ortasında, tek bir kamera için bir delik açar. Ekranın altında bir parmak izi tarayıcı yatıyor.

Samsung Galaxy Note10

Üçüncü fotoğraf bulanık ancak telefonun arka tarafını gösteriyor. Üçlü arka kameralar dikey olarak düzenlenmiştir ve yanında bir LED flaş vardır. Yanları gösteren daha fazla resim göremiyoruz, bu nedenle bağlantı noktalarının ve düğmelerin konumunu onaylayamıyoruz. Önceki sızıntılar, telefonun Bixby düğmesinin yanı sıra bir ses jakına sahip olmadığını da ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy Note10 +, Süper AMOLED Infinity-O ekran, bazı pazarlarda Exynos 9825 işlemci ve diğerlerinde Snapdragon 855 yonga seti ile gelecek. Android Pie’yi daha sonra Android Q’da yapılan bir güncelleme ile birlikte kutudan çıkarması gerekir.