CGjU mAq10iyls0bldPp5g 1

Samsung Galaxy Note 8 için yeni bir iddia

Çok güvenilir kaynaklardan gelen bir bilgiye bakıldığında Samsung, Note 8 için çok iddialı bir adımı şimdiden attı…

Samsung, bir taraftan yeni amiral gemi modelleri olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ın başarılı bir cihaz olarak kişilerde iz bırakmasını isterken bir diğer yandan ise Note 7’de yaşanan kötü izleri unutturmak için çalışıyor. Tüm bunların yanı sıra yeni bir model için de ilk hamlelerde bulunmaya başladı. Sammobile’ın çok güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre Samsung, Galaxy Note 8 için yeni bir firmware geliştirmeye başladığı açıklandı.

samsung galaxy note 8 confirmed

Daha önceden Great kod adıyla geleceği iddia edilen Galaxy Note 8, Samsung’un patlama haberleriyle gündeme gelen Galaxy Note 7 modelleriyle eski koltuğuna geri oturması için oldukça önemli. Fakat Koreli marka, bunun yanı sıra geri iade almış olduğu Note 7’leri yenileyerek tekrardan pazara sunacağını duyurdu. Fakat bu pazar düşük ekonomiye sahip ülkelerden ibaret olacağını belirtelim.

Kaynaklardan gelen iddialara göre, yenilenen Galaxy Note 7’ler için de bir yeni firmware geliştirmesi yapılıyor. Bu yeni firmware’lerin kod numarası ise N935LKLU2AQD2 / N935LLUC2AQD2 ve N935LKLU2AQD2 olacak. Note 8 için de N950FXXU0AQC6, N950FOXM0AQC6 ve N950FXXU0AQC6 şeklinde isimlendirilecek ve karşımıza çıkacak.