Samsung Galaxy Note 8 FCC ile Geciyor

Samsung Galaxy Note 8 FCC ile Geçiyor

Samsung Galaxy Note 8 artık FCC’den geçti. Aslında son 24 saat içinde FCC’de görünen ve Samsung’un bir sonraki Akıllı telefonu ile ilişkili birden çok giriş var. Örneğin, bazı listeler SM-N950F modeli ile ilgilidir; SM-N950F, Galaxy Note 8 ile rutin olarak ilişkilendirilmiştir. Benzer şekilde, model numarası SM-N950U’De yeni FCC dosyalarının bir kısmını açıklamakta. Aygıtın farklı model önerileri, şimdi yeni sürüm için hazırlanıyor.

Ayrıca, iki ana FCC dosyasına ek olarak, SM-N950U dosyasında Galaxy Note 8’e bir dizi diğer model numarası da listeleniyor. Bunlara Samsung SM-N950U, SM-N950U1, SM-N950W, Ve SM-N950XU. Şüphesiz SM-N950 model numarasıyla listelenen tüm model numaraları arasındaki ortak paydır.

Galaxy Note 8’e gelince, bu yılın en çok beklenen cihazlarından biri. Yeni Not cihazı yalnızca genel olarak oldukça beklenen bir cihaz değil, aynı zamanda geçen yılki Galaxy Note 7’yi takiben pazar bu son eklemeyi daha önce olduğundan daha yakın izliyor olacak. FCC’de olduğu gibi bu listeler normalde bir cihazın ABD’deki yayın durumuna çok yakın olduğunu gösterir. Geç gelen diğer raporlarla hangi bağlar var. Samsung, Galaxy Note 8’in resmi olarak piyasaya sürülmesi beklenen 23 Ağustos olayını zaten doğruladı . Diğer raporlar, Galaxy Note 8’in bu tarihten sonra ön sipariş vermek için çok hızlı bir şekilde mevcut olabileceğini ve belki birkaç gün içinde yapılabileceğini önermektedir. Her iki durumda da, ABD söz konusu olduğunda, Galaxy Note 8’in FCC onayını almasıyla, piyasaya sürülmesi çok az olacaktır – ancak yakında duyurunun ardından gerçekleşecektir. Galaxy Note 8’in sunacağı şey konusunda çok spekülasyon olsa da, büyük ve tekrar eden söylenti Galaxy Note 8’in çiftli arka kamera kurulumu ile geleceği yönünde söylenti. İlk cihazın şirketin ana amiral gemisi hatlarının herhangi birini işaretlemesi.