Samsung Galaxy Note 8 en erken 15 Eylulde cikabilir

Samsung Galaxy Note 8 en erken 15 Eylül’de çıkabilir

Samsung Galaxy Note 8 için ön siparişlerin 24 Ağustos’ta başlayacağı ifade ediliyor.

Galaxy Note 7 modelinde yaşanan büyük üzüntüden sonra, Samsung‘un büyük ekranlı telefon hattının kaderi şuan için belli değil. Samsung kendi adını öldürmemek için Note modelini durdurmadı ve Note 8 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ünlü sızıntılar ile tanımış olduğumuz Evan Blass @evleaks‘e göre, Note 8 modelinin en erken 15 Eylül’de çıkacağı ifade ediliyor. Bunla beraber şirketin bazı sızıntılarıyla Note 8 modelinin 24 Ağustos günü ön siparişe çıkacağı görülüyor.

Note seven kullanıcılar şimdiden banka hesaplarını hazır durumda beklemeye almış bulunuyor. Ön siparişler açıldığı an anında ödeme yaparak ilk Note sahibi olmak için hazırda beklemek bile Samsung hayranları için oldukça heyecanlı bir durum. Blass’e göre ön siparişlerde 256GB microSD kart ve bir adet kablosuz şarj cihazı yada Samsung’un sevilen Gear 360 kamerası hediye edeceğini söyledi. Ülkeler arası ekstralar neler olur belirsiz ancak Blass, Samsung’un Avrupa’daki ön siparişlerinde DeX dock‘la beraber paketleyeceğini belirtti. (Samsung Galaxy S8 ile telefonunuzu bilgisayara dönüştüren bir alet.)

Son olarak Evleaks, Temmuz ayının son günlerinde, telefonun çift kamera ve tam olarak neye benzeyeceği konusunda bazı bilgiler vermişti. Hatta cihazın işlevlerini ve siyah ile altın renginde olacağını söylemişti. Bunların yanı sıra Note 7 ‘den daha küçük bir kapasitede bataryanın geleceğini bekliyoruz.

https://twitter.com/evleaks/status/898734035647647744

https://twitter.com/evleaks/status/898651370236108802