Samsung Galaxy Note 7 Uzerindeki Mahkeme Savasini Kazandi

Samsung, Galaxy Note 7 Üzerindeki Mahkeme Savaşını Kazandı

Teknoloji meraklılarının ve akıllı telefon sahiplerinin Samsung ile Galaxy Note 7 arasındaki yaşanan skandaldan mutlaka haberi vardır.

Teknoloji meraklıları Samsung ile Galaxy Note 7 ile yaşanan sıkıntıları mutlaka biliyordu. Bir aralar yeni amiral gemi cihazı olarak gündeme gelen Note 7’nin bataryasında yaşanan bir sorundan dolayı sürekli patlama haberleri Samsung’un başına iş açmak üzereydi. Ancak Note 7 davası hakkında açılmış olan dava sonucu Samsung’un lehine çıktı.

Geri Çağırma Kararı Oldukça Normal!

Samsung davası geçtiğimiz yol Note 7 model cihazın kullanıcısı tarafından Güney Kore’de açılmış bir dava. Cihazlarda bildiğiniz gibi bir problemden ötürü sürekli patlamaya yelkenli bir ürün olduğundan Samsung ürünleri geri toplatmış ve toplattığı her cihaz sahibine 433 dolar ödemesi için bir dava açılmıştı.

Samsung Galaxy Note 7 Üzerindeki Mahkeme Savaşını Kazandı1

Davada tüm deliller tamamlanmış ve sonuçlanmıştı. Güney Kore’de Samsung’un hiç kimseye 1 tl bile ödemesine gerek olmadığı sonucuna varılan davada, Samsung’un Note 7’lerde yaşanan problem sonucu toplatması oldukça normal bir durum denildi.

Samsung’un böyle bir davada haklı çıkması kendi lehine. Çünkü kaybettiği taktirde ciddi anlamda zarar edeceği söz konusuydu.