Galaxy Note 10 3

Samsung Galaxy Note 10’da Ekstra Büyük Batarya Yer Alacak

S10 akıllı telefonlarından ve katlanabilir Galaxy Fold’dan sonra Samsung, bu yıl Galaxy Note 10’u tanıtacak. Şimdi Note 10’da yeni özellikler ve bataryanın ipuçlarını veren bir resim ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Note 10: 5G Modeli Resmen Onaylandı

Samsung, 2019 yılında piyasaya sürülecek olan Galaxy S10 serisi ve Galaxy Fold ile yeni akıllı telefon modellerini tanıttı. Ancak, şu anda “Da Vinci” kod adını taşıyan Galaxy Note 10’un fikri hala bekleniliyor.

Galaxy Note 10

Kullanılan donanıma ilişkin bazı önemli ipuçlarına ek olarak, Galaxy S10 cihazlarının kaynak kodundaki xda geliştiricileri “DAVINCI5G” kod adı olan yeni bir cihaz kanıtı buldular. İtalyan Polimath adının arkasına gizlendiği ve Note 10’un kod adının gizlendiği zaten bilindiğinden, 5G eklemesi sonuçta Samsung’un yeni Phablet’lerin 5G özellikli bir sürümünde de çalışması gerektiği varsayımına izin verdi. ABD şebeke operatörü Verizon kısa süre önce bunu resmen doğruladı. Verizon CEO’su Hans Vestberg, “Bu yıl çıkan Note ve Galaxy’de 5G olacak” dedi.

Samsung Galaxy Note 10 Muhtemelen S10 Plus Bataryası Alacak

Şimdi, EB-BN975ABU model numarasına sahip bir Samsung bataryayı gösteren yeni bir resim ortaya çıktı. Note 10’un büyük sürümünde takılacak pil olmalıdır. Akıllı telefonun piyasadaki SM-N975 model numarasıyla gelmesi gerekiyor – karşılık gelen pil sayısı buraya sığacak.

Ek olarak, performans hakkında bilgi vardır. Buna göre, batarya 4.500 mAh’den daha fazla olmalıdır ve bu nedenle Note 9’da yer alan modelden tam 500 mAh daha fazla olacaktır. Galaxy S10 5G’de ayrıca 4500 mAh batarya vardır.