Galaxy Note 10 1 1

Samsung Galaxy Note 10 Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung yakın zamanda ilk 2019 amiral gemisi olan Galaxy S9’u piyasaya sürdü ve şimdi Kardinal Kırmızısı versiyonunu piyasaya sürecek. Cep telefonu manşetlere giderken biri daima bir sonraki amiral gemisi arayışında – Galaxy Note 10. Samsung’un bir sonraki büyük olayıyla ilgili sızıntılar hızlı bir şekilde yayılıyor ve Galaxy Note 10 hakkında en son duyduğumuz dikey olarak yığılmış bir kamera dizisiyle geleceği tahmin ediliyor.

Galaxy Note 10 Yeni Görüntüleri

Bu bilgilere dayanarak, PhoneArena Samsung Galaxy Note 10’un bazı renderlerini bir araya getirdi ve ilginç bir olasılık gibi göründüğünü söylemek zorundayız. Cihazın sızıntıları doğruysa, Galaxy Note 10’un son tasarımının olabileceği şey budur.

Galaxy Note 10

Raporlar, Galaxy Note 10’un Galaxy S10 ile benzer bir tasarıma sahip olmayacağını ve neredeyse mükemmel bir tam ekran tasarımla birlikte gelmeyeceğini gösteriyor. Telefon bir delikli göstergeyle gelecektir, ancak S10’dan farklı olarak merkeze yerleştirilmiş olabilir. Bununla birlikte, buradaki en büyük değişiklik, Galaxy S10’da bulunan merkezde değil, yanda olduğu söylendiği gibi arkadaki kamera düzenlemesi olacaktır. Aslında, bir Galaxy S10’un aksine Huawei P30 Pro tarzı bir tasarıma benzeyecek.

Galaxy Note 10 Selfie Kamera

Arka tasarımdan da görebileceğiniz gibi burada dört atıcı olacak ve kamera modüllerini sol üstte barındıran çoğu akıllı telefon üreticisinin stilini taklit edecek. Telefonun ön tarafında, kavisli bir ekran üzerinde merkez hizalı bir delikli selfie kamera var. Son söylentiler, Samsung’un selfie fotoğraf makinesini Galaxy S10 modelinin aksine farklı bir şekilde konumlandırmak istediğini gösteriyor. Bu, her iki telefon arasında net bir tasarım ayrımı yaratacağı için anlamlıdır.