Galaxy Note 10 1 1

Samsung Galaxy Note 10, 4 Kameralı Olacak!

Samsung Galaxy Note 10 için gelen bilgiye göre 5G destekli bir model olarak gelişiyor. Cihaz hakkında çıkan başka bilgiye göre Galaxy S10 gibi dörtlü kameraya sahip olacaktır.

Güney Koreli şirket Samsung tarafından kısa bir süre önce gerçekleşen etkinlikte Galaxy S10 serisinin tanıtımı gerçekleşti. Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10+ ve Galaxy S10 5G ailesi kullanıcıların dikkatini fazlasıyla çekti.

Galaxy S10’la alakalalı çıkan tartışmalar hala devam etmektedir. Tartışmalara rağmen SamMobile tarafından ikinci amiral gemisi Galaxy Note 10 hakkında detayları paylaştı.

simdiden gundeme gelmeye basladi iste samsung galaxy note 10 icin ilk bilgi

 

SamMobile tarafından paylaşılan bilgiye göre Galaxy Note 10, SM-N975F model numarasına sahiplik yapacak. Serinin bu şekilde olması kullanıcıları şaşırttı, sebebi ise Note serisinin model numarası genel olarak ‘0’ ile biter. Sonunun ‘5’ ile bitmesi 5G destekli bir model olacağına işaret edebilir. 5G, yıl sonuna kadar dünya genelinde yayılacak ve tercihe göre de 5G ya da 4G kullanımlar olacaktır. Aktarılan başka önemli bilgi ise Galaxy Note 10 cihazın arka kısmı 4 kameralı olacaktır. Şu an için elde edilen bilgiler bunlarla sınırlıdır, ilerleyen zamanlarda detayları paylaşacağız.