5 1

Samsung Galaxy J7+’nin fotoğrafları metal gövde ve çift kamera sergiliyor

Geçtiğimiz hafta Galaxy Note 8’i tanıtan Samsung, şimdi de çift kameralı yeni trendini gösterdi. Arka kısmında iki kamerası bulunan bir diğer Samsung telefonun Galaxy J7+ olduğu hem rapor edildi hem de fotoğraf olarak görüldü.

Galaxy J7+’ın tam dokuz adet farklı fotoğrafı geçtiğimiz gün geç saatlerde Weibo’da görüldü ve Samsung ciddi anlamda bildirmeye karar vermiş ve cihaz hakkında neleri beklememiz gerek bize resmen bunu gösteriyor ve yanlış hissiyatten kaçırıyor.

J7+ cephesine baktığımızda ön kısmında 5,5 inç 1920 x 1080 ekran yer alıyor ve Galaxy S8, S8 + ve Note 8’de yer alan oldukça süslü bir Infinity Display’i yer almasa bile, alt kısımda daha geniş çerçeve görülüyor. Ayrıca Samsung, ön kısıma bakan bir parmak izi okuyucusu yerleştirmiş.

Samsung Galaxy J7+ ile metal bir yapı ile geliyor ve akıllı telefonun tasarımı oldukça temiz ve çekici görünüyor diyebiliriz. Estetik olarak etkilediği kullanıcı sayısı her zamanki gibi fazla olacak gibi duruyor. Daha önceden alışık olduğumuz hatlar yerinde duruyor ancak metal yapı kendini daha fazla sevdirecek gibi hissiyat sunuyor..

Son olarak, bu fotoğraflar Galaxy J7+ cep telefonunun çift kamera ve sistem özellikleri doğruluyor. Daha önceden de sızıntılar gelmiştir ancak bu seferki sızıntılar daha net durumda. Elbette cihaz hakkında ilerleyen saatlerde veya günlerde yeni sızıntılar gelecektir. Gelen diğer sızıntıları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

1 3 4 8 2 7 6 5 9