Samsung Galaxy J7 Pro

Samsung Galaxy J7 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı

Özel kullanım modlarıyla dikkat çekecek olan Samsung Galaxy J7 Pro, resmi olarak tanıtıldı. Yapılan etkinlikle beraber Max modelinin yanında duyurulan yeni serinin özellikleri neler? Tüm detaylar ve Samsung Galaxy J7 Pro serisinin özellikleri haberimizde.

Samsung hem amiral gemisi modellerine hem de orta segment akıllı telefonlarını yayınlamaya devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi yayınladığı yeni telefonlarla beraber genel kullanıma hitap ederken, bunun yanında özel kullanım amaçlarına yönelik olan modellerde tanıtılmaya başlandı. Bu alan için son yapılan tanıtımda ise Samsung Galaxy J7 Pro serisi akıllı telefonlarının tanıtımı yapıldı. Birçok özelleştirilmiş olan detayıyla dikkat çeken Samsung Galaxy J7 Pro serisinin nasıl sistemlere sahip olduğuna bakalım.

Samsung Galaxy J7 Pro Özellikleri

Samsung Galaxy J7 Pro akıllı telefonlarının sosyal medya kullanımına yönelik akıllı telefonlar olduğunu görüyoruz. Daha standart bir telefon modeli olan Samsung Galaxy J7 Pro, sosyal medya paylaşımlarını kolaylaştıracak olan birçok özelliğe sahip. İşlemci kısmında Samsung’un kendi işlemcileri olan Exynos 7870 serisinin kullanımı yapıldığı görülen yeni seri akıllı telefonların, 3 GB RAM bellek miktarıyla beraber geldiğini de belirtelim.

Samsung Galaxy J7 Pro

64 GB gibi standart bir depolama alanına sahip olan Samsung Galaxy J7 Pro serisinin batarya kısmında ise 3600 mAh değerinde bataryaların kullanıldığı görülüyor. 5.5 inç AMOLED ekrana sahip olan modelin özelleştirilmiş yanı ise kameraları. Samsung Galaxy J7 Pro modelinin kamera kısmında 13 MP arka ve ön kamera kullanımına yer verdiğini görüyoruz.

Sosyal Kamera Sistemi Sunuluyor

Samsung Galaxy J7 Pro, 13 MP kamerasının en büyük özelliği ise sosyal kamera modu. Bu özellik kullanıcıların arka ve ön kameralarını kullanarak çektikleri fotoğrafları anında paylaşmalarını sağlıyor. Ayrıca paylaşım için doğrudan Samsung’un sunduğu hızlı düzenleme sistemleriyle beraber görüntüleri hızlı olarak düzenleyebiliyorsunuz. Ayrıca görüntüler üzerinde de hem düzenleme hem de anlık paylaşım yapma sistemiyle beraber detaylı bir görüntü kontrol sistemi de sunuluyor. Tüm bu detaylarla beraber telefonların satış fiyatı ise 330 dolar olarak açıklandı.