Samsung Galaxy J7 Pro için Android Oreo Yayınlandı!

Samsung’un 2017 Haziran’ında piyasaya sunduğu orta seviye akıllı telefonu Galaxy J7 Pro için Android Oreo güncellemesi yayınlandı.


Galaxy J7 Pro için Androd 8.1 Oreo sürümünü yayınlayan Samsung güncellemeyi ilk olarak İspanya’da J730FXXU3BRI3 sürüm numarasıyla yayınladı.

Galaxy J7 Pro için Android 8.1 Oreo Paylaşıldı

Ülkemizde ise güncelleme Samsung’un belirttiğine göre 28 Eylül 2018 olarak açıklamıştı. Dolayısı ile güncellemenin kısa bir süre sonra dünya genelinde ve ülkemizde kullanılabilir olacağı söylenebilir.

Güvenlik yamaları ile gelen güncelleme ile kullanıcı arayüzüde Samsung Experince 9.5‘e yükselecek. Güncelleme istenir ise ODIN üzerinden yüklenebilir. Ancak henüz ülkemiz için yayınlanmamış olması nedeni ile kullanıcıların bir süre daha sabretmelerini tavsiye ederiz.

Güncelleme sonrasında Android 8.0 ile gelen ve farklı uygulamada çalışırken küçük bir pencere ile video izlenmesine olanak tanıyan Picture-in-Picture özelliği yanında, yeni emojiler, gelişmiş pil detayları ve bildirim erteleme gibi yenilikleri de beraberinde getiriyor.