j7max 1

Samsung Galaxy J7 Max’in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy J7 Max’in özellikleri ve tasarımı kısa süre önce gün yüzüne çıktı. Tasarım bakımından pek fazla yenilik sunmayan cihazın donanımı ise tatmin edici bir şekilde geliyor.

Samsung, Galaxy serisinde gelişimler ve yeniliklere kaldığı yerden devam ediyor. Markanın bu seride ekonomik fiyat ve performans yakalamak istediğini her seferinde kanıtlıyor. Şimdi ise J serisinde bu yolunda devam etmek isteyen markanın yapmış olduğu cihaza ait bazı sızıntılar meydana geldi. Sızıntılarda yer alan görsel ve özellikler cihazın oldukça güçlü geleceğini işaret ediyor.
Samsung Galaxy J7 Max’in tasarımında pek bir gelişim söz konusu olmasa bile cihazın donanım özellikleri oldukça etkileyici bir şekilde geliyor. İşte Galaxy J7 Max’in özellikleri;

j7

5.7 inçlik 1080p çözünürlüklü TFT ekran
1.6 GHz sekiz çekirdekli MediaTek MT6757V(Helio P20)
4GB RAM, 32 GB genişletebilir dahili depolama alanı
13 megapiksel ön kamera (Led flaşlı)
F/1.7 diyaframla 13 megapiksellik arka kamera (Led flaşlı)
3300 mAh batarya
Android 7.0 Nougat işletim sistemi

J7 Max’in Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Renk Seçenekleri

Galaxy J7 Max’in renk seçenekleri ise 2 farklı şekilde geliyor. Siyah ve Altın renginde satışa çıkacak. Galaxy J7 Max’in 310 dolar civarında olması beklenirken, çıkış tarihi hakkında kısa süre önce gelen detaya göre Haziran ayının ortasında Amerika’da satışa çıkacağı öğrenildi.

Sizler Galaxy J7 Max hakkında ne düşünüyorsunuz?