Galaxy J7 2017 1 e1499606574973 1

Samsung Galaxy J7 2017 Çift Kameralı Yeni Model Olacak

Galaxy J7 2017 akıllı telefonları için yeni iddialar ortaya çıkmaya başladı. Telefonlar çift kameralı mı olacak? İşte detaylar.

Samsung, çift kamera teknolojisine artık geçmeye hazırlanıyor. İlk olarak Galaxy C10 modelleriyle beraber çift kamera kullanacağı belirtilen akıllı telefon devinin, daha sonra Note 8 modelleriyle beraber çift kamera kullanımı yapacağı açıklanmıştı. Ardı ardına kamera konusunda değişikliklere gideceği konuşmaları yapılan Samsung’un, şimdi ise Galaxy J7 2017 modellerinde benzer bir değişikliğe gideceği konuşuluyor. Bu kez markanın yenilenmiş çift kamera teknolojisine geçiş yapacağı iddiaları var.

Galaxy J7 2017 Nasıl Bir Kamera Sunacak?

Paylaşılan görsellere ve ilk iddialara bakacak olursak yeni seri akıllı telefonların kameraları dikey konumlandırılacak. Dikey konumlandırılmış olan kameraların üst üste sıralanması da farklı bir kamera teknolojisi kullanılacağının göstergesi. Öyle ki iPhone 8 akıllı telefonları içinde üst üste sıralanmış çift kamera iddiaları gündemde. Üstelik iPhone 8 modellerinde arttırılmış gerçeklik uygulaması ve yakınlık tespit sensörleri gibi teknolojiler olması bekleniyor.

Galaxy J7 2017

Galaxy J7 2017 akıllı telefonları içinde üst üste sıralanan çift kameranın bulunduğu görsellerin yayınlanıyor olması bu kameraların da yine ekstra teknolojilerle geleceğini göstermekte. Yayınlanan ve Galaxy J7 2017 modeline ait olduğu belirtilen görsellerde dikkat çeken bir diğer nokta ise hoparlörün telefonun yanına konumlandırılmış olması. Hemen yan kısımda geniş bir hoparlör çıkışı var ve bu çıkış marka için bir ilk. Ayrıca parmak izi sensörlerinin arka kısımda gözükmemesi de yine Home tuşu kullanımı yapılacağını işaret ediyor.

Galaxy J7 2017 Ne Zaman Geliyor?

Tabii ki yeni seri akıllı telefonların yayınlanan tüm bu görselleri iddia edilen görseller. Yani henüz Samsung tarafından herhangi bir doğrulama yapıldığını görmedik. Bu nedenle şu an için tüm bu teknolojiler kesin olarak gelecek demek oldukça zor. Galaxy J7 2017 modelleri için yapılan açıklamalar bir yana dursun Samsung’un yeni serilerinde artık mutlaka çift kamera teknolojisine geçiş yapması gündemde. Şu an için netlik kazanmayan detaylarla beraber C10, J7 2017 ve Note 8 akıllı telefonlarının çift kamera ile gelen ilk modeller olacağı da üzerinde durulan genel düşünce.