Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) Ön Siparişleri Açıldı Mı?

Akıllı telefon dünyasında en çok merak edilen modellerden biri olan Samsung Galaxy J5 (2017) akıllı telefonlarının ne zaman çıkış yapacağı merak konusu. Yeni seri akıllı telefonların tanıtımı yapılmasa da şimdiler de Samsung Galaxy J5 (2017) serisinin ön siparişlerinin açıldığı da belirtiliyor. İşte detaylar.

Samsung’un orta sınıf akıllı telefonlarını çok kısa bir süre içerisinde yenileyeceğini zaten biliyoruz. Bu açıklama doğrudan Samsung’un yayınladığı raporlarda da yer aldı. Orta sınıfın en çok beklenen akıllı telefon modellerinden biri olarak gösterilen yeni Samsung Galaxy J sınıfının nasıl telefonlar olacağı hakkında da belli aralıklarla özellik paylaşımları da yapılmıyor değil.

Özellikle geçtiğimiz günlerde yeni telefonların Samsung Galaxy J5 ve Samsung Galaxy J7 serileri için belli başlı özellik iddiaları gündeme gelmiş ve telefonların bu sistemlerle beraber geleceği belirtilmişti. Tüm bu iddialar bir yanda dursun telefonların tanıtımı içinse herhangi bir detay verilmemişti. Şimdi ise Samsung Galaxy J5 (2017) modeli için önemli bir gelişme yaşanmış durumda. İddialar doğruysa Samsung Galaxy J5 (2017) modelinin ön siparişleri de açıldı.

Samsung Galaxy J5 (2017)

Resmi Açıklama Gelmedi

Her ne kadar Samsung Galaxy J5 (2017) akıllı telefonları için resmi açıklama yapılmamış olsa da bazı yabancı alışveriş sitelerinde Samsung Galaxy J5 (2017) akıllı telefonlarının ön siparişlerinin açıldığı iddiaları gündeme geldi. Yeni seri akıllı telefonların nasıl özellikleri olacağı konusunda paylaşılan iddialara sonra şimdi ise ön sipariş iddiasının gelmesi ise kafaları bir hayli karıştırdı. Samsung Galaxy J5 (2017) akıllı telefonlarına ait olduğu belirtilen ön siparişlerde ise telefonların sadece belli başlı görsellerinin paylaşıldığı görülüyor.

Bunun dışında telefonların beklenen özellikleriyle ilgili de kısa bilgiler verilirken çıkış tarihi ya da satış bilgisi konusunda çok net bir açıklama olmaması ise kafaları karıştırıyor. Tabi ki Samsung’un resmi bir açıklama yapmaması nedeniyle şu an için tüm bu ilanlar sahte ilan olarak değerlendirilmekte. Fakat tüm bunların telefonların çıkışı için az bir zaman kaldığını gösterdiğini söylemek yanlış olmaz.