Samsung Galaxy Fit 1

Samsung Galaxy Fit ve Fit e ABD ve Kanada’ya Geliyor

Avrupa ve Asya’daki en son Fit giyilebilir ürünlerini çıkardıktan sonra, Galaxy Fit and Fit e ABD ve Kanada’ya doğru yola çıkıyor.

Galaxy Fit Özellikleri

Her iki izleyici de hafif bir pakette egzersiz verileri kaydetme açısından tüm temel bilgileri kapsar. İkisi arasındaki en göze çarpan fark, normal Galaxy Fit’in daha geniş bir renkli ekran ve etkileşimli bildirim desteğiyle birlikte gelmesi ve Fit e spor monokrom ekran ve daha sınırlı işlevsellik olması.

Galaxy Fit

Galaxy Fit, 0,95 inç tam renkli bir AMOLED ekrana sahip ve Cortex M33F SoC’yi barındırıyor. Fit e’ye göre avantajlarından biri, Samsung’un 7-8 gün süreceğini iddia ettiği 120mAh batarya ve bildirim etkileşimleri için destek.

Bu özelliklere ihtiyacınız yoksa, Fit e normal Fit’in tüm fitness izleme özelliklerini daha uygun bir pakette sunar. Daha küçük siyah beyaz ekran ve 70 mAh batarya ile yapmak zorunda kalacaksınız, ancak ekran benzer batarya ömrüne neden olması gerektiği gibi olmaz.

Her iki bant da MIL-STD-810G sağlamlığı, Bluetooth 5.0 desteği ile geliyor ve Samsung’un tescilli FreeRTOS yazılımını kullanıyor. Galaxy Fit e siyah, beyaz ve sarı renklerle sunulurken Galaxy Fit siyah ve gümüş renklerinde gelir. Galaxy Fit, ABD’de 99 $ ve Kanada’da CAD150’ye giderken, Fit e, alıcıları henüz ABD sitesinde listelenmemiş CAD70’i geri getirecek. Gönderiler 18 Haziran’da geçerlidir.