Samsung Galaxy C7 Android Nougat guncellemesi almaya basladi

Samsung Galaxy C7, Android Nougat güncellemesi almaya başladı

Samsung’un birçok orta seviye cihazı geçtiğimiz günlerde Android Nougat güncellemesi almış ve şimdi sıra Galaxy C7’ye geldi. Android 7.0 güncellemesi yeni başlamış ve erken tadan bir telefon ünvanını kazanıyor. Ayrıca güncelleme detayları hemen ortaya çıktı.

Güncellemenin boyutu tam olarak 1141 MB olurken, güncellemeyle beraber yeni Samsung deneyimleri ve bazı özellikler geliyor. Geliştirmeler ise Always-On Display üzerinde oluyor. Çoklu pencere ve Ayarlar menüsünde değişiklikler söz konusu.

Samsung Galaxy C7 Android Nougat güncellemesi almaya başladı

Yeni güncellemeyle beraber Galaxy C7‘de uygulamalar çok daha hızlı açılacak. Nougat güncellemesiyle beraber güç tasarrufu artış gösterecek ve akıllı telefonlarınızın şarjı daha uzun süre gidecek. Ayrıca güncellemeye bir güvenlik paketi de dahil edilmiş. Samsung, bütün Gear IconX kullanıcılarına, uygulamaların güncellemeyi destekleyip desteklemediğini kontrol etmesini ve iyi  bir şeylerin olmasını istediğini belirtiyor. Bu bakımdan yedeklemenin söz konusu olduğu şart.

OTA ile dağıtıma çıkan güncelleme biraz gecikebilir. Sonuçta ülkeden ülkeye farklılık gösterecek güncelleme kısa süre içerisinde telefonlarınız da bir uyarıyla karşınıza çıkacak.