Samsung A5 1

Samsung Galaxy A5 İçin Nougat Güncellemesi Türkiye İçin İndirilebilir Durumda!

Galaxy A5’in 2017 Serisi İçin Nougat Güncellemesi indirilebilir durumda.

Türkiye‘de ki bir çok akıllı telefon modeli sahibinin uzun zamandır beklediği bir günceleme olan Nougat güncellemesi Galaxy A5‘in 2017 serisi için geldi.

Nougat güncellemesini bekleyen bir çok akıllı telefon modellerinden biri olan Samsung’un A serisi cihazlarından biri olan Galaxy A5 modelinin 2017 serisi için Android 7.0 Nougat güncellemesi Türkiye‘de ki cihazlar için yayınlandı.

Android 7.0 Nougat güncellemesi alan cihazlar, bu sayede yenilenmiş bir arayüze sahip olurken, Always on Display isimli yeni özelliği, geliştirilmiş bir çoklu sayfa deneyimi ve hızlı durumdaki ayarlar gibi çok önemli yenilikleri de kullanabilecekler.

Android işletim sisteminizi güncellemek için yapmanız gerekenler

Ana menü üzerinden Ayarlar kısmına giriş yapın, bu menünün en alt satırda bulunan Telefon Hakkında menüsüne girin.

Bu alanda bulunan Güncelle seçeneği bulunmakta, eğer bir internet paketinizden kullanmak istemiyorsanız Güncelle seçeneğinin alt kısmında Sadece Wi-Fi seçeneğini seçerek; Sadece Wi-Fi’yi işaretlediğiniz de ki dosya boyutunun yaklaşık 1.4 GB olmasından dolayı  bunu kullanmanızı tavsiye ederiz.

Sonrasında ise Güncelle menüsünü seçtiğinizde; sistem güncelleme olup olmadığını kontrol edecektir. Eğer cihazınız için bir güncelleme var ise telefonunuz otomatik olarak güncellenecektir.