Samsung Galaxy A5 2017 Nougat Guncellemesi Cikti

Samsung Galaxy A5 (2017) Nougat Güncellemesi Çıktı

Samsung, Note 8 modeli için son hazırlıklarını tamamlarken, bir yandan da Ocak ayında kullanıcılarına sunduğu yenilenmiş Galaxy A serisinde bulunan cihazlara Android 7.0 Nougat güncellemesini sunmaya son gaz devam ediyor.

Teknoloji devi Samsung’un kısa süre sonra çıkması beklenen yeni model amiral gemi cihazı Galaxy Note 8‘in tanıtımına az bir süre kaldı. Geçtiğimiz günlerde Galaxy A3 ve A7 modellerine Android 7.0 Nougat güncellemesi sunan Samsung’un sonunda orta segment ve üst segmente yakın olan özellikleriyle bilinen Galaxy A5 için güncellemeyi sunduğu öğrenildi.

galaxy a5 güncelleme nougat

İşte Galaxy A5 (2017) için yayınlanan güncelleme detayları!

A520FXXU2BQH4 sürüm numarasıyla dikkat çeken güncellemenin boyutu 1.3 GB olarak görülüyor. Elbette daha önceden olduğu gibi güncelleme ilk olarak Rusya tarafında başladı. Güncellemeyle beraber işletim sistemleri Android 7.0‘a yükselecek ve yenilenmiş olan kullanıcı arayüzüne çoklu pencere desteği de gelmiş olacak.

Ayrıca sosyal medya kullanıcılarına bir kaftan gibi gelen özellik Dual Messenger hakkında bir bilgi yer almıyor. Bunların yanı sıra bildirim yönetimi ve always On gibi bazı yenilikler bulunuyor.

Güncellemeyi, Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncellemeri yolunu takip ederek yapmanız mümkün.