Samsung Galaxy A 2018 serisi Infinity Display ozelligine sahip olabilir4

Samsung Galaxy A (2018) serisi Infinity Display özelliğine sahip olabilir

Pazar günü bir endüstri yetkilisinin yapmış olduğu açıklama ile, Güney Koreli ekipman üreticisi OEM, Galaxy S8 ve S8+ ile beraber gelen ön çerçeve tasarımı genişletmeyi planladığını belirtirken, Galaxy A 2018 modelinde Samsung’un Infinity Display’ini kullanacağını ifade etti. Konu hakkında daha fazla ayrıntı sağlanmış değil. Fakat Galaxy A7 2018 yakında çıkması beklenen modellerden biri. Bunla beraber yakın zamanda Samsung Galaxy A 2018 serisinde bir gelişimin söz konusu olduğu kesin. Şirket 2018 yılının başında seri üretime gireceği telefonlar için şimdiden ciddi çalışmalar ile sızıntı vermeye başlıyor gibi.

En son gelen iddialar veya söylentiler, Samsung’un ürün stratejisi hakkında ve son açıklamaları üzerine geliyor. Şirkete yakın kaynakların da konuda rol oynadığını düşünürsek, son gelen iddialarda Samsung’un yakın zamanda giriş ve orta seviye yeni cihazlar üzerinde birçok gelişim sağladığı ve yeni cihazlar üzerinde fazla mesai yaptığı yönünde. IP68 sertifikalı hem suya hem de toza karşı dayanıklı cihazların gelmesi beklenirken yapay zeka AI hizmetlerininde cihazlarda yer alacağı ifade edildi. Aslında şirket neredeyse çerçevesiz bir Galaxy A 2018 serisi sunmayı planlıyor.

Samsung’un ilkbahar ayında yapmış olduğu Infinity Display AMOLED paneli, şimdi Galaxy S8 serisinde yer alıyor ve Galaxy Note 8’e uygulanmış olan özel teknolojiyle en uzun boy oranı 18.5:9 en -boy oranını görüyoruz. Şirketin son açıklamalarında ayrıca 15 Eylül‘de tüm dünyada Android tabanlı bir sürüm yayınlaması bekleniyor.

Samsung Galaxy A 2018 serisi Infinity Display özelliğine sahip olabilir3 Samsung Galaxy A 2018 serisi Infinity Display özelliğine sahip olabilir2 Samsung Galaxy A 2018 serisi Infinity Display özelliğine sahip olabilir