selfie kamera 1

Samsung, Ekranın Altında Bir Selfie Kamera Üzerinde Çalışıyor

Üst düzey bir Samsung çalışanı, şirketin şu anda ekranın altına yerleştirilebilen bir selfie kamera üzerinde çalıştığını onayladı. Bu, gelecekteki çentikler, delik boşlukları ve açılır kameralardan vazgeçmeyi mümkün kılacaktır.

selfie kamera

Selfie Kamerası Geliştirildi

Kore medyasına konuşan Samsung Display Group başkan yardımcısı Yang Byung-duk, şirketin aktif olarak ekranın altında inşa edilecek bir selfie kamerası geliştirdiğini açıkladı. Geçmişte bu tür teknolojiler hakkında söylentiler duyduk, ancak ilk kez büyük bir şirketin üst düzey bir çalışanı aktif olarak bu tür bir teknoloji üzerinde çalıştıklarını onayladı.

Kolayca Özçekimler Yapılabilecek

Amaç, açılır veya kayan çözümler kullanarak potansiyel olarak kırılgan hareketli parçalara güvenmek zorunda olmadığınız “mükemmel tam ekran” akıllı telefonu geliştirmektir. Görünüşe göre, burada kullanılan kamera deliği, çıplak gözle görülemeyecek kadar küçük olmalıdır; ekran, rahatsız edilmemiş özçekimler yapabilmeyi sağlayacak kadar şeffaftır. Ne yazık ki, Yang Byung-duk, bu teknolojiyi akıllı telefonlarda ne zaman göreceğimizi söylemeye ikna olmamasına izin vermedi. Ancak, bu tür cihazların raflarda olması biraz zaman alabilir.