Samsung Destek

Samsung Destek Hesabı Kullanıma Girdi

Teknoloji devi Samsung bir yandan yeni seri ürünlerini geliştirmeye devam ederken satış sonrası desteği içinde yeni adımlar atmaya başladı. Son olarak teknoloji devinin yeni bir satış sonrası desteği için adım attığını öğrendik. Artık Samsung, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden kullanıcıların sorularını cevaplayacak. İşte detaylar.

Samsung, sadece kendi ülkesi Güne Kore’de değil dünya genelinde en başarılı firmalardan biri olarak gösteriliyor. Teknoloji devinin bu kadar başarılı olarak gösterilmesinde ise birçok etken var. Öncelikle Samsung’un ürünleri ve akıllı telefonlarının markayı bir hayli öne taşıdığı görülüyor. Bunun dışında sadece yeni teknolojilerde ya da yazılımlarda değil satış sonrası kullanıcı desteği konusunda da yeni adımlar atılmaya başlandı. Son olarak Samsung, Twitter üzerinden yeni bir sistemini daha duyurdu. Alınan kararla beraber Samsung’un kullanıcılarına Twitter üzerinden de soru cevap şeklinde ürün desteği vermeye başladığı belirtildi.

Samsung Twitter Destek Sistemi

Birçok ülkede başladığı gibi ülkemizde de başlatılan yeni sistemle beraber artık kullanıcıların soruları doğrudan Samsung görevlileri tarafından cevaplandırılabilecek. Sistemin işleyişi ise oldukça basit olacak. Sadece kullanıcıların sosyal medya hesapları üzerinden Samsung’un Twitter destek hesabına sorularını yöneltmeleri yeterli olacak. Gelecek olan sorulara ise Samsung’un yetkili çalışanları cevap verecek.

Samsung Destek

Verilen cevaplarla beraber sorun çözümü konusunda çok daha olumlu ve çok daha kısa süreli adımlar atılmış olacak. Şimdilik teknoloji devinin Twitter üzerinden devam edeceği belirtilen Samsung destek sisteminin daha sonraki aşamalarda bir uygulama haline getirilip getirilmeyeceği ise merak konusu. Bunun için Samsung destek sisteminin biraz daha denenmesi gerekecek. Sistemin denemeleri sonrasında elde edilen verilere göre yeni adımların atılması bekleniyor.

Tüm bunlarla beraber ülkemizde de kullanıma giren Samsung destek sisteminin, ülkemizde “@SamsungDestekTR” etiketiyle kullanımı yapılacağı da belirtiliyor. Birebir mesaj sistemiyle sorular gönderilebilecekken, bunun dışında yorumlarla da hem ürün yorumlarının hem de ürün sorularının da gönderilebileceği de belirtiliyor. Yeni sistemin ilerleyen dönemlerde kullanım oranlarının ne kadar olacağı ise merak konusu.