Samsung
Samsung

Samsung CES 2019’da 5G Telefonunu Gösterdi

Son zamanlarda en çok beklenen teknoloji gelişimi arasında olan 5G destekli telefonlar Samsung tarafından CES 2019‘da tanıtıldı. Fakat bu tanıtımda birçok kişi farkında olmadı. Daha doğrusu çoğu kişi bu telefonu fark edemedi.

ces 2019
ces 2019

Business Insider’da çıkan bir habere göre dünyanın en büyük telefon üreticilerinden Samsung, 5G destekli akıllı telefon prototipini sergiledi ve neredeyse hiç kimse bu durumun farkında olmadı. Bu durum kimsenin dikkatini çekemedi.

Ancak bu bitmiş bir telefon değildi bir propit olarak gösterimi olmuştu. Samsung ve Verizon iş ortaklığı ile piyasaya sunulacak olan telefon geride bıraktığımız günlerde,Qulacomm’un Hawaii’de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtımı gerçekleştirilecek olan telefon propitiydi. Kısaca 5G’nin neler yapabileceğini tanıtıyordu.

samsung
samsung

Sizinde görsellerde fark edeceğiniz gibi 5G destekli olan telefonun görülmesi çok zordu hatta görünmüyor bile diyebiliriz.

Telefon için beklentilerin oluşması ve sonucu hayal kırıklığına sebebiyet verdi. Çünkü telefon beklenenden daha klasik bir telefon olarak görünüyor.
Telefon cam korumanın içinde yer aldığı için cihaz hakkında fazla detay bilinmiyor öğrenilmesi için de Samsung’un telefonu tanıtma sunması bekleniliyor.