sades-logo

SADES Axe ve Scythe Mouse Modelleri Türkiye’de!

Tüm dünyada oyun severlerin beğendiği ürünleri ile gönülleri feth eden SADES, ülkemizde hızlıca büyümeye devam ediyor. Geçen yıl Türkiye piyasasında yer almaya başlayan markanın ürünleri oyuncularla buluşmaya devam ediyor. Tayvan merkezli marka, şimdi de  iki yeni mouse modelini oyunculara sundu. Axe ve Scythe isimli mouse’ların teknik ve estetik özelliklerinin ise oldukça güçlü olduğunu söylemeden geçmeyelim.


FPS ve MOBA oyuncuları için Şık ve yetenekli Axe

sades 4

sades 3

Axe, Son derece ergonomik ve etkileyici bir RGB oyun mouse’u. 12 adet ayarlanabilir tuşu, 12 farklı RGB ışık modu bulunuyor ve 10 gramlık çıkarılabilir ağırlık ayar kartuşu bulunan ürünün hızlı tepki, izleme ve hassasiyet noktasında fark yarattığı rahatlıkla söylenebilir. DPI shift tuşuyla önceden ayarlanan 6 farklı DPI değerini seçmek oldukça kolay. FPS için özel bir ateşleme tuşuna sahip olan modelin Pro oyuncular ve MMO oyunları için tasarlanmış 4 farklı butonu da mevcut.

Navigasyon gücü ve hızıyla öne çıkan Axe, gelişmiş PMW 3325 optik sensöre sahip.

FPS oyunları için biçilmiş kaftan Scythe ile oyuna tam hakimiyet

sades 1 sades 2

SADES Scythe dayanıklılık ve hassasiyet noktasında harika bir performans sunuyor. 7 programlanabilir butonu, 11 farklı RGB aydınlatma modu ve DPI shifting özelliği bulunan mouse’un konfor sağlayan üst düzey scroll özelliği de oldukça etkileyici olduğunu söyleyelim.

SADES Scythe’de bulunan keskin nişancı tuşu DPI’yı anında değiştirmeye olanak tanıyor. Kavraması oldukça rahat olan modelde 20 milyon tıklama özellikli sağ ve sol tuş tasarımı bulunuyor. 4 seviyeli DPI ayarları sayesinde oyuncular en uygun DPI’ı kolaylıkla seçebiliyor.