Rocksteady’den Superman oyunu bekleyenleri üzecek açıklama

Batman serisinin ardından Superman oyunu geliştireceği söylentileriyle gündeme gelen Rocksteady, bekleyenleri üzecek bir açıklama yaptı.


E3 2018 etkinliğinde hayranların heyecanla beklediği oyun duyurusunu yapmayan ve bir anlamda yeni oyun söylentilerinin gerçeklik payına darbe vuran Rocksteady, şimdi de San Diego Comic-Con’dan umutlu olan hayranlara “Boşuna beklemeyin.” şeklinde bir açıklama yaptı. Batman: Arkham Knight oyununun satışa sunulmasından ve serinin büyük bir başarı elde etmesinden sonra, DC’nin tanınmış bir diğer kahramanı olan Superman’in oyununu yapacağı söylentileriyle gündeme gelen geliştirici, hayranların şevkini kıran bu açıklamadan sonra durumu biraz daha “belirsiz” kılmak adına bir başka açıklama daha yaptı. İşte şirket yöneticisi Jamie Walker’ın tweet’i:

https://twitter.com/jamiewalk3r/status/1017089462478737408?utm_source=teknoekip

“SDCC’ye katılıp katılmayacağımızla ilgili sorulara cevaben: Çok isterdik ancak yeni oyunumuz hakkında konuşmaya henüz hazır değiliz ve bir süre hazır olamayacağız. Zamanı geldiğinde oyunumuzu sizinle paylaşacağız.”

Walker’ın bu açıklaması Rocksteady’nin yalnızca San Diego Comic-Con’a değil, gelecekteki diğer etkinliklere de katılmayacağını ve yeni oyun bekleyenlerin daha uzun bir süre beklemesi gerektiğini gösteriyor. Henüz DC hayranlarının beklediği Man of Steel oyununun gerçekliği hakkında bir açıklama yapılmadı ancak oyunun yapım aşamasında olduğu ve hatta baş düşmanımızın Brainiac olacağı yönünde söylentiler de var.

Kaynak