yeni-lol-oyunu

Riot Games’ten Yeni LOL Oyunu ile Geliyor!

Son zamanların en popüler oyunlarından bir tanesi olan League Of Legends oyunu Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştü. Yayınlandığı günden bugüne popülerliğini sürekli olarak arttıran LoL tüm dünya çapında oynanan nadir oyunlardan bir tanesi haline geldi. Öyle ki online oyun çıtasını da aşarak e-spor müsabakaları düzenlenen bir oyun halini aldı.

Riot Games League Of Legends oyunu ile yakaladığı çıkışı yeni bir oyunla sürdürme niyetinde! Yeni oyun için hazırlıklara başlayan şirket oyun hakkında pek bir bilgi vermedi.

Yeni LOL Oyunu

Yapılan açıklamalarda yeni oyunun League Of Legends’a benzer bir oyun olacağı bildirildi. LoL kadar popüler bir üne sahip olmasını bekledikleri oyunun multiplayer özellikte olması bekleniyor. Henüz şirket tarafından adı açıklanmayan oyunun herkes tarafından League of Legends 2 olacağı yönünde tahmini bulunmakta.

Oyun yapısı ve hikayenin nasıl olduğuna dair henüz resmi bir bilgi olmadığı için oyunun adını tam olarak kestirmek mümkün değil. Her ne kadar belirsizlikler bulunsa da bu gelişme dahi oyun severleri ve özellikle LoL hayranlarını oldukça mutlu etmeye yetti. Önümüzdeki günlerde oyuna dair daha net bilgilerin geleceğini umuyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.