Riot Games

Riot Games Global Yardım Kampanyası İçin Düğmeye Bastı

Oyun sektörünün önemli şirketlerinden Riot Games, Make A Wish (Bir Dilek Tut) ortaklığıyla dünyanın dört bir yanındaki yardım kuruluşlarıyla yardım kampanyası başlattı.


Make A Wish, ciddi hastalıkları olan çocukların dileklerini gerçekleştiren ve kar gütmeyen bir yardım kurumu. Bu kurumun ilgilendiği çocuklar ne zaman League Of Legends’tan bir istekte bulunursa hemen oyun şirketiyle iletişime geçiliyor. Bryan’ın dileği League Of Legends‘ta bir kostüm tasarlamaktı ve bunun için Make A Wish derneğinin yardımıyla, oyunun yapımcısı Riot Games ile iletişime geçti.

Riot Games

Türkiye de en çok oynanan oyunlardan biri olan League Of Legends’ın yapımcısı global bir yardım kampanyası başlattı. Oyunda bulunan Cho’Gath isimli şampiyon için kostüm tasarlandı. Bu kostümün adı “Sonsuz Karanlık Cho’Gath.” Kostümün yapımında Bryan’ın  emeği var. Oyuncular, Bryan ve grafik ekibinin birlikte yaptığı Sonsuz Karanlık Cho’Gath kostümünü satın aldığında, verilen bu para dünyanın birçok yerindeki yardım kuruluşlarına destek olacak.

Türkiye Umut Çocukları Vakfına destek

Riot’un listesinde bulunan yardım kuruluşlarının birisi de Türkiye Umut Çocukları Vakfı.

Riot Games Pazarlama ve İletişim Direktörü Erdinç İyikul, kurumlara en az 10.000 Dolar bağışlanacağını açıkladı.