Rihanna Snapchat

Rihanna, şiddet içerikli reklamından ötürü Snapchat’e demediğini bırakmadı

Rihanna, Snapchat’te yer bulan bir reklamdan ötürü mobil uygulamaya oldukça kızdı. Reklamın kadına şiddete teşvik ettiğini ve kendi başından geçen olayların bu şekilde kullanılmasının son derece yanlış olduğunu belirten şarkıcı, Snapchat’e ağır bir darbe vuran ikinci ünlü olacak gibi görünüyor.

Oldukça problemli günler yaşayan Snapchat, şimdi de yanlış bir reklam hamlesiyle Rihanna’yı karşısına aldı. Mobil uygulama “Rihanna’ya tokat atmak ister misin?” şeklinde yazı barındıran bir reklamın platformda yer almasına izin verdi. Geçmiş senelerde erkek arkadaşı Chris Brown’dan şiddet gören ünlü şarkıcı, bu reklamın son derece uygunsuz olduğunu, kadına şiddete teşvik ettiğini ve yaşadığı olayların böyle bir amaç doğrultusunda kullanılmasının hoş olmadığını belirtti.

Rihanna Snapchat

Rihanna’nın bu çıkışının ardından Snapchat’ten reklamı kontrol ettiklerine ve uygunsuz olduğuna karar verdiklerine dair açıklama geldi. Ancak Rihanna, reklamın bir sorundan ötürü değil, yetersiz denetimden ötürü mobil uygulamada yer bulduğundan ve bu tarz unsurların şiddet mağdurlarına zarar verdiğini söyledi. Ünlü şarkıcı, paylaştığı uzun yazıya “Şimdi Snapchat, zaten benim favori uygulamam olmadığını biliyordun…” sözleriyle başladı.

Rihanna Snapchat

Kylie Jenner, Şubat ayında Snapchat’in artık bittiğini söylemiş ve tek sözüyle Snapchat hisselerinin hızlı bir şekilde düşmesine neden olmuştu. Eminiz ki Rihanna’nın sözleri de böylesine büyük bir etkiye neden olacaktır.