uber-xl-main
uber-xl-main

Referandum günü UberXL kullanmak ücretsiz

Ülkemizdeki Uber kullanıcıları hiçbir şekilde ücret ödemeksizin oy kullanacakları yere UberXL servisi ile çok rahat bir şekilde gidecekler.

Son zamanlarda haberlere konuk olan ve İtalya’da yasaklanmasıyla büyük bir tartışmaya neden olan çok popüler taşımacılık servisi Uber, ülkemizde düzenlenmesi beklenen 16 Nisan referandum sonucunu belirlemek için yapılacak olan halk oylamasında oy kullanacak olan kişilere ücretsiz taşımacılık yapacaklarını duyurdu.

uber referandumda oy kullanacak yolculari ucretsiz tasiyacak 1491930476

Uber’i elbette bu haberle tanımış değil. Daha öncede birçok özel günde ücretsiz taşımacılık yaptığı doğrudur. Uber 16 Nisan’da sabah 05:00 – 23:59 saat aralığında 30 TL’ye kadar iki kez ücretsiz yolcu hakkı sunacak. Bu hizmette faydalanmak isteyenler ise Uber kullanıcılarının UberXL araçlarını çağırdıklarında ödeme kısmında yer alan Promosyon Ekle seçeneğindeki alana REFERANDUM kodunu eklemeleri yeterli olacak.

Ayrıca Uber’in bu hizmeti sadece UberXL araçları için geçerli olduğunu belirtelim. Yani UberTaksi’de bu hizmet geçersizdir. Sizde UberXL ile referandum günü 30 TL’ye kadar ücretsiz ulaşım sağlayabilirsiniz.