RED Hydrogen 1

RED’in 1.200 $ ‘lık Hologram Özellikli Telefonunun İlk Videosu Ortaya Çıktı!

Kamera konusunda oldukça gelişmiş bir marka olan RED, Gözlüksüz olarak holografik görüntüleri cep telefonu üzerinden izleyebilecek olan yeni bir modeli 2018 yılının ilk aylarında piyasaya çıkaracağını duyurmuştu.

Film yapımcıları için 1200 $ ‘lık hologram özelliği olan Hydrogen One‘i geçen ay tanıttığında RED, dikkatleri de üzerine çekmişti.

O dönemde her ne kadar bunu gerçekleştirilmesinin zor olduğunu düşünsek de açıklamada yer alanları gerçekleştirmek için şu an ciddi bir çaba harcandığına dair bir kanıt ortaya çıktı.

Teknoloji konusunda tanınmış olan youtube fenomen’i MKBHD , Hydrogen‘in prototipini paylaştı. Prototip üzerinde Hydrogen’in son halinde olacak olan özelliklerden bazılarını görebiliyoruz.

Aşağıda ki video’da telefonun açık gösterilmese de, tasarım hakkında bir kaç ayrıntı gösteriliyor. Kenarlarında metalden yapılmış olan çentikli çerçeveler bulunmakta. 5.7 inç ekran ile ortalama bir telefon gibi görüntüsüne sahip diyebiliriz.

Red Hydrogen iPhone OnePlus iPhone Red RED Hydrogen more

Bir kulaklık girişi, stereo hoparlörler ve bir lens takımının eklendiği bir modül’ün olduğunu söyleyebiliriz. Ne yazık ki, en heyecan verici özelliklerden biri olan hologram özelliği net olarak gösterilmiyor. Bunu da web üzerinde zaten gösterebilecekmiş gibi de görünmüyor.

Dünyanın ilk holografik medya makinesi cebinizde” sloganı ile açıklanan telefon yüksek kalitede resim, video çekme özelliklerinin yanında gözlüksüz holografik çok yönlü görüntülerinde ortaya çıkmasını heyecan ile bekliyoruz.