Galaxy S9 1

Reddit kullanıcısı Nmarrufo: “20 dakika Galaxy S9’u kullandım”, İşte Detaylar!

Samsung Galaxy S9 için birçok sızıntı ve raporlar ortaya çıktı. Ancak son yaşanan gelişme oldukça dikkat çekiciydi. Galaxy S9’u 20 dakika kadar kullandığını iddia eden birisi görüşlerini Reddit üzerinden paylaştı.

Nmarrufo nickli bir Reddit kullanıcısı Galaxy S9’u tam olarak 20 dakika kullandığını ve cihazla ilgili görüşlerini paylaştığı görüldü. Şimdi sizinle beraber okuyacağımız bu bilgilerin ne kadar doğru olduğu hakkında net bir bilgi yok. Ancak Nmarrufo’nun görüşlerini size aktarmak isteriz.

Reddit kullanıcısına göre S9‘un çok belirgin ve daha kalın yan çerçevelerinin olmadığını söylerken mat bir görüntüye sahip olduğunu da belirtiyor.

Ağırlık konusunda da bir ifade kullanan Nmarrufo, hemen hemen Galaxy S8 ile aynı olduğunu söylüyor. Bir önceki cihaza göre en belirgin fark ise parmak izi okuyucusunun kameranın altında olmasıymış.

Ses Sistemi Gelişmiş!

Elde edilen verilere göre çfit stereo hoparlörlerden söz edilmekte. Nmarrufo ise bu bilginin doğru olduğunu ve biri üstte diğeri altta olacak şekilde iki hoparlör var dedi. S8’e göre ses performansı çok daha fazla gelişmiş durumda.

Kamera Ne Durumda?

Söylenenlere göre cihazın satışını etkileyecek en iyi faktör kamerası oluyor. Kaynaklara göre kameranın 4K 60 FPS, 720p 480 FPS ve 1080p 240 FPS video kayıt özelliği olduğu söylenmekte. Ayrıca 1000 FPS’lik yavaş çekim olmadığını ifade edildi.